Hvem er vi

Smári er en lokalklub under Dansk Islandshesteforening. Klubben, som er stiftet i 2018, har geografisk udbredelse på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster.

Vores mission er lige så klar som den er enkel: I vores klub er vi fælles om at dyrke vores passion for den fantastiske islandske hest. Det er i den ramme at vi byder alle velkommen - uanset niveau.

Vores ambition er en levende og rummelig lokalklub med et stærkt fællesskab, der rummer alt fra turrytteren, som nyder en tur ud i det blå, til rytteren, som arbejder målrettet på at dygtiggøre sig - måske med konkurrencer for øje.

I det spillerum forsøger vi at planlægge, så der er 'lidt til alle'. Fælles oplevelser kan være alt fra en hyggelig fællestur i klubregi over fælles kurser, undervisning, stævnetræning og -deltagelse til klubture med og uden hest.

Har ovenstående fanget din interesse, så vil vi glæde os til at byde dig velkommen. Har du desuden lyst og energi til at deltage i arbejdet med at skabe de bedste rammer for klubbens medlemmer, så er du mere end velkommen.

Har du spørgsmål vedr. klubben, så er du altid velkommen til at tage kontakt.

Bedste hilsner

Smári's bestyrelse